Terco overkappingen en terraswanden

1) Zomer-actie met gratis led verlichting op een Genius overkapping !
2) NIEUW OPTIPLUS lamellendak van 5M x 4M voor maar 9950 € !

Genius overkapping eigen fabrikaat

Lamellen (terras)overkapping - Genius lamellendak

Genius overkapping eigen fabrikaat

Het eigen fabrikaat Genius model kan op maat gemaakt worden met als dakbedekking lamellen - veiligheidsglas of sandwichpanelen.
Wij maken het Genius model van A tot Z zelf en dit heeft als grote voordeel dat er combinaties van het soort dakbedekking binnen dezelfde constructie mogelijk zijn.
Werken met 1 constructie ( frame rondom + steunpalen ) en verschillende soorten dakbedekkingen heeft ook als grote voordeel dat als men 2 overkappingen nodig heeft ( bv. een terrasoverkapping en carport ) beide overkappingen dezelfde uitstraling vertonen.

Terco is gespecialiseerd in maatwerk en dan hebben wij ons GENIUS model ter beschikking maar als u op zoek bent naar een standaard model dan staat ons OPTIMAX ( vaste afmetingen en kleuren ) of OPTIPLUS ( gedeeltelijk maatwerk aan zeer scherpe prijs ) lamellen overkapping ter beschikking.

Op deze pagina zullen wij onze Genius overkapping met lamellen kort samenvatten voor u :

Genius lamellendak ( eigen fabrikaat ), een lamellen(terras)overkapping voor particulier of horeca

Buiten een strak en minimalistisch design valt het horizontale dak met lamellen meteen op bij deze lamellendaken.
Het is de overkapping voor exclusiviteit omdat het sterke en duurzame ontwerp volledig in aluminium en met stalen versterkingen geen overkapping is die in de massamarketing terechtkomt.
Dit lamellendak past zowel bij moderne als klassieke gebouwen en is verkrijgbaar in kleur en structuur naar keuze ( ook in houtlook, meer info verder op deze pagina ).
Het Genius lamellendak is ideaal als u een overkapping zoekt dat sterk, duurzaam, exclusief en een eye-catcher is !

Speciale afdichtingen zorgen voor een extra waterslot zodat de lamellen waterdicht zijn

Een gootsysteem volledig rondom het lamellendak zorgt ervoor dat het hemelwater wordt afgevoerd naar minstens 2 van de aanwezige steunpalen.
De steunpalen zijn inwendig versterkt met roestvrij stalen verbindingen die het frame met de steunpalen verbinden.
De lamellen draaien tot 135 graden zodat ze voor optimaal comfort en multifunctionaliteit kunnen zorgen zoals het beschermen tegen regen en zon of juist het toelaten van zon en ventilatie.
Led verlichting is een optie bij ons lamellendak en kan voorzien worden met zowel led strips ( warm-wit of RGB ) als led spots ( warm-wit ) in de lamellen.
Led verlichting voorzien in het frame of een steunpaal is ook mogelijk, de locatie is naar keuze of er kan geopteerd worden om volledig rondom te nemen.

Lamellen in Ral-kleur of houtlook verkrijgbaar

De lamellen als ook het frame zijn in Ral-kleur naar keuze verkrijgbaar, een combinatie van 2 kleuren ( lamellen in 1 kleur en frame in een ander kleur ) is ook mogelijk zonder meerprijs.
Als optie kunnen we de lamellen voorzien van een duurzame folie in houtlook en is verkrijgbaar in 4 kleuren ( lichtbruin / donkerbruin / donkergrijs / lichtgrijs ).
De lamellen in houtlook zijn perfect combineerbaar met onze lamellenwanden die ook in diezelfde houtlook verkrijgbaar zijn ( meer info lamellenwanden. Als fabrikant van lamellendaken ( als ook andere horizontale overkappingen ) kunnen wij ervoor zorgen dat er talrijke keuzes zijn in maatwerk, kleuren, verlichting, wanden, terrasverwarming of een combinatie van meerdere soorten dakbedekkingen.
Dit alles zorgt ervoor dat u bij ons een lamellendak kan samenstellen dat uniek, robuust en op maat gemaakt is !

GENIUS lamellendak volledig maatwerk model, volg de offerte link :

OPTIPLUS lamellendak gedeeltelijk maatwerk model, volg de OPTIPLUS link :

OPTIMAX lamellendak standaard modellen, volg de OPTIMAX link :

Enkele willekeurige afmetingen van een lamellendak, volg de prijzen link :

Een glazen of polycarbonaat dakbedekking ? Volg de modellen link :

Specificaties Genius overkapping met lamellen

Eigen fabrikaatLamellen (terras)overkapping - lamellendak
Op maat gemaaktLamellen (terras)overkapping - lamellendak
Overkapping voor terrasLamellen (terras)overkapping - lamellendak
Vaste ( voor aanbouw ) of vrijstaande overkappingLamellen (terras)overkapping - lamellendak
Waterdichte lamellenLamellen (terras)overkapping - lamellendak
Niet-thermisch onderbroken aluminium profielenLamellen (terras)overkapping - lamellendak
Elektrisch bediend via afstandsbedieningLamellen (terras)overkapping - lamellendak
Genius lamellendak : steunpalen 125 mm x 125 mm en frame 220 mm x 125 mm ( max. van 1 veld : 6970 mm x 4000 mm )Lamellen (terras)overkapping - lamellendak
Koppeling van meerdere velden is mogelijkLamellen (terras)overkapping - lamellendak
Ingewerkte goot + verborgen waterafvoeren ( minstens 2 afvoeren )Lamellen (terras)overkapping - lamellendak
Standaard in alle RAL-kleuren / structuur naar keuze ( ook metallic )Lamellen (terras)overkapping - lamellendak
Verborgen bevestigingenLamellen (terras)overkapping - lamellendak
Optie : led verlichting ( led strips of led spots ) via afstandsbediening + dimbaarLamellen (terras)overkapping - lamellendak
Optie : terraswanden ( vaste wanden / screens / schuifwanden / lamellenwanden )Lamellen (terras)overkapping - lamellendak
Optie : terrasverwarmingLamellen (terras)overkapping - lamellendak
Staat in onze toonzaal ter beschikkingLamellen (terras)overkapping - lamellendak


Hebben wij bij u in de buurt al overkappingen met lamellen geplaatst ?

Klik hier om alle locaties te bekijken !

G enius overkapping met lamellen, het nieuwste model en op de markt sinds 2018 !

Mol ( Antwerpen ) : Lamellendak - lamellen overkapping

Project te Mol ( Antwerpen )

Het Genius model is speciaal ontworpen om meerdere soorten dakbedekkingen in dezelfde constructie te vertegenwoordigen. Bij de vorige modellen konden enkel lamellen in de constructie geplaatst worden en met het nieuwe Genius model is het mogelijk om er lamellen, veiligheidsglas of sandwichpanelen in te plaatsen. Het is tevens mogelijk om meerdere soorten dakbeddekingen te nemen in 1 constructie, bv. een deel lamellen met een deel glas of een deel sandwichpanelen. Als er gewerkt word met lamellen kan er gekozen worden voor led strips of led spots, werken met veiligheidsglas of sandwichpanelen heeft enkel de optie led strips. Deze klant in Mol heeft voor lamellen gekozen dat op dit moment nog steeds de populairste keuze is vanwege de zonwering en dat je de lamellen kan open zetten. Op esthetisch vlak is er bijna geen onderscheid tussen de diverse soorten dakbedekkingen vermits de basis ( frame en steunpalen ) en de terraswanden hetzelfde blijft. Nog een extra dank aan deze klant voor de toegestuurde foto's van dit mooie project ! ( Project te Mol - Genius lamellendak - Elektrische screens - Infra-rood terrasverwarmers )

Premium Compact lamellendak, strak, subtiel en nu al zeer populair !

Beringen ( Limburg ) : Lamellendak - lamellen overkapping

Project te Beringen ( Limburg )

Het nieuwe Premium Compact lamellendak zit nog maar 2 maanden in ons gamma en is nu al zeer populair ! Het Premium Compact lamellendak heeft iets subtielere profielen dan het Premium lamellendak maar is kwalitatief hetzelfde. Zodra de klant een lamellendak nodig heeft met afmetingen binnen de 5000 mm x 3600 mm ( 1 veld ) dan bieden wij automatisch het Compact model aan. Het andere model ( Premium lamellendak ) kan gaan met 1 veld tot 6200 mm x 4200 mm en heeft daardoor iets grotere profielen nodig. Met 2 modellen ( beide kunnen in Duplex uitvoering en koppeling van meerdere velden ) zijn er meer mogelijkheden voor de klant om een mooi lamellendak project te realiseren. Bij deze klant is zojuist het eerste Premium Compact model geplaatst en nu al wilt de klant uitbreiden met een screen. Dit is mogelijk bij Terco, al onze terraswanden kunnen nadien bijaangebouwd worden, met dit concept en werkwijze bieden wij de tijd en comfort aan de klant om hun droomproject ongehaast uit te breiden. Met dank aan deze klant voor de foto's van het nieuwe Premium Compact lamellendak model ! ( Project te Beringen - Premium Compact lamellendak - Infra-rood terrasverwarmers )

Lamellen overkapping past zowel bij moderne als bij klassieke gebouwen

Balen ( Antwerpen ) : Lamellendak - lamellen overkapping

Project te Balen ( Antwerpen )

Dankzij deze eigenaar kan Terco laten zien dat een lamellen overkapping zowel bij moderne als bij klassieke gebouwen past. Voor dit project was het taboe dat een lamellen overkapping perfect bij klassiek aansluit en bij deze is weer bewezen dat het bepalen van welk model overkapping, al dan niet past, grotendeels aan de keuze van de aankleding, kleur en structuur ligt. Dat wil zeggen dat de smaak van de klant zeer bepalend is om een succesvol project te realiseren. Terco helpt waar we kunnen met adviseren en het gebeurd soms dat we rechtuit zeggen dat sommige ideeen niet estetisch verantwoord zijn. Het is de bedoeling voor zowel de klant als voor Terco om mooie succesvolle projecten te realiseren en niemand heeft er baat bij dat er blindelings uitgevoerd wordt. Een goed project is een duurzaam project, dat wil zeggen dat er dan ook eerst goed moet over nagedacht worden welke materialen, kleuren en structuren er nodig zijn om de basis te leggen voor een mooie overkapping. Daarna volgt er de montage, afwerking en eventuele naservice met als kers op de taart de aankleding rond en onder de overkapping. Overkappingen zijn geen hype, het is een blijvende trend en een zeer goede investering om langer en intenser buiten te leven. Maak een vakantiesfeer op uw eigen domein waar u steeds kan op rekenen, dag en nacht, dat was de intensie van deze eigenaar en het is dan ook perfect uitgevoerd !

Super hoog Premium lamellendak project met een mega elektrische screen !

Mol ( Antwerpen ) : Lamellendak - lamellen overkapping

Project te Mol ( Antwerpen )

Het idee, maatwerk en de juiste producten waren bij dit project troef. Het grootste lamellendak van de twee is bijna 4 meter hoog en dat kan al tellen, vooral als er elektrische screens aan te pas komen. Het Terco Premium lamellendak is het robuuste lamellendak dat er op de markt is en dit was voor deze klant niet onbelangrijk. Deze klant heeft gekozen voor de multifunctionaliteit die een lamellendak te bieden heeft en bewijst nogmaals dat een lamellendak past bij elke bouwstijl. Een mooi project op een mooie locatie, zeer geslaagd en dank aan deze eigenaars voor de mooie foto's ! ( Project te Mol - Dubbel Premium lamellendak - Elektrische screens )

Een multifunctioneel robuust lamellendak met individueel bediende led strips

Tessenderlo ( Limburg ) : Lamellendak - lamellen overkapping

Project te Tessenderlo ( Limburg )

Het multifuctioneel Premium lamellendak van 2016 is nu al een topper ! De robuustheid zit hem in de inwendige stalen versterkingen, de breedte van de profielen en de dikte van het aluminium, niet direct iets waar een klant het eerst aan denkt maar wel zeer belangrijk ! Er zijn lichtere uitvoeringen op onze markt beschikbaar maar ons Premium lamellendak heeft veruit de zwaarste uitvoering, aluminium is tegenwoordig een zeer duur product en het totaal gewicht heeft dus veel invloed op de prijs. Een lamellendak is een multifunctionele overkapping zoals volop genieten van de zon of juist beschermen tegen de zon en de lamellen in een bepaalde graad zetten kan zelfs voor ventilatie zorgen. Deze eigenaars gingen nog een stapje verder en vroegen of de led strips individueel konden worden bediend, standaard zijn deze dus gewoon allen tegelijk te bedienen ( aan/uit/dimmen ) maar wij gingen op onderzoek en met succes. Dit lamellendak heeft 3 led strips waarvan nu ofwel de 2 buitenste aan/uit/dimmen, ofwel de middelste aan/uit/dimt, ofwel allen tegelijk aan/uit/dimmen. Dankzij deze eigenaars en wat onderzoek kan Terco nu ( indien ernaar word gevraagd ) ervoor zorgen dat de led strips individueel kunnen worden bediend ! ( Project te Tessenderlo - Premium lamellendak - Elektrische screens - Individueel bediende led strips )

Premium lamellen overkapping voor een vrijstaande of een aanbouw situatie

Geel ( Antwerpen ) : Lamellendak - lamellen overkapping

Project te Geel ( Antwerpen )

Het nieuwe model Premium lamellendak in vrijstaande uitvoering tegen de gevel geplaatst ! Er zijn 2 uitvoeringen in het nieuwe model, 1 voor vrijstaand en 1 voor aanbouw. Het verschil is echter zeer klein maar toch zichtbaar waar het frame en de steunpalen elkaar ontmoeten, dit is te danken aan het soort inwendige stalen versterking dat moet gebruikt worden. In onze toonzaal hebben wij de aanbouw uitvoering beschikbaar en tot op het heden is het voor ons zeer moeilijk geweest om het verschil aan te tonen tussen de aanbouw en de vrijstaande uitvoering. Dankzij fam. B uit Geel, de trotse eigenaars van het eerste Premium lamellendak in vrijstaande uitvoering zijn de eindeloze gesprekken en gebaren om het verschil aan te tonen voorgoed opgeborgen. De eigenaars hebben er geen seconde moeten over nadenken om ons te behelpen met wat foto's van hun project en ze hebben die dan ook onmiddellijk naar ons toegestuurd, zelfs al is hun project nog niet volledig aangekleed. Wat een gebaar van vriendelijkheid en een speciale dank hiervoor namens Terco, de talrijke klanten die reeds het nieuwe model hebben besteld en uiteraard onze toekomste bezoekers ! ( Project te Geel - Premium lamellendak - Vrijstaand tegen gevel - Dimbare led strips )

Een lamellen terrasoverkapping naast een klassieke veranda geplaatst

Arendonk ( Antwerpen ) : Lamellendak - lamellen overkapping

Project te Arendonk ( Antwerpen )

Past een lamellen terrasoverkapping naast een klassieke veranda, dat is vast en zeker een vraag waar vele een antwoord op zoeken. Door de hulp van deze eigenaars kunnen wij aantonen dat het kan ! Het belangrijkste hierbij is de aankleding van het project, dit heeft de klant geheel zelf in handen en is bij deze realisatie zeer goed gelukt. Zowel de lamellen terrasoverkapping als de opale glazen vaste wand is strak, toch heeft de klant een perfecte combinatie gevonden om deze aan te sluiten bij een klassieke veranda. Nog een belangrijk element bij dit project is de kleur van de overkapping, deze was geen simpele beslissing voor de eigenaars, het was kiezen tussen een lichte kleur, een donkere kleur of dezelfde kleur als de veranda. Een lichte kleur heeft iets meer onderhoud nodig dan een donkere kleur, dat is logisch en een lichte kleur vergroot de ruimte terwijl een donkere kleur de ruimte verkleint. Een overkapping hoeft niet direct dezelfde kleur te hebben als een veranda of ramen en deuren in de naaste omgeving, een overkapping mag best een totaal andere kleur hebben zolang beide kleuren perfect bij elkaar passen. De klant heeft hierbij de juiste keuze genomen en omdat een donkere kleur de overkapping verkleint was dit zeker geen optie, een lichte kleur zou dan niet dadelijk een mooi contrast geven tussen overkapping en bestaande veranda dus is het dezelfde kleur geworden als de veranda met een mooi resultaat ! ( Project te Arendonk - Lamellendak - Vaste wand )

Terrasoverkappingen

Vrijstaande overkappingen

Zon- en windschermen

Terraswanden

Duurzame investeringsgarantie in terrasoverkappingen
Duurzame productenDuurzame investeringsgarantie in terrasoverkappingen
Europese leveranciersDuurzame investeringsgarantie in terrasoverkappingen
Altijd maatwerkDuurzame investeringsgarantie in terrasoverkappingen
Professionele plaatsingDuurzame investeringsgarantie in terrasoverkappingen
Lange termijn investeringDuurzame investeringsgarantie in terrasoverkappingen
Over Terco | Overkapping kopen | Overzicht website
Terco.be © 2023 | Privacybeleid | Contact | Webbeheer : Terco |