Over Terco, uw specialist in overkappingen

40 jaar actief waarvan 10 jaar Terco !


Ons verhaal voor in een interview in het jaar 2014

Na meer dan 30 jaar actief te zijn geweest in productie - verkoop en plaatsing van aluminium en pvc ramen - deuren - veranda's en pergola's zijn wij gestart in 2014 met Terco+ ( Terco staat voor terrasconstructies ).
We hebben hierbij ingepikt op de hedendaagse trend dat meer en meer mensen het ganse jaar door willen genieten van het buitenleven en vandaar ook onze slagzin : Geniet Langer Buiten.
Ons enthousiast team ontwerpt, produceert en plaatst een uitgebreid gamma van aluminium overkappingen en wanden zodat wij passende oplossingen kunnen bieden voor elke stijl en dit voor zowel qua design als functionaliteit.
Al onze producten hebben gegarandeerd 1 ding gemeen, ze zijn van topkwaliteit !
Hieronder enkele antwoorden vanuit een interview ( voor in een krant van in het jaar 2014 ) :

Wat doet Terco precies ?

Terco werkt geheel rond Outdoor Living Solutions en wij realiseren het idee van de klant !
De basis vertrekt steeds uit een overkapping voor eender welk doel en daaruit bouwen wij verder, dit samen met de klant.
Overkappingen, terraswanden, glazen wanden, windschermen en alle bijhorende accesoires zijn onze basisproducten, voeg hieraan toe dat de technische achtergrond van vele jaren en het kunnen realiseren van een klantgericht project in 1 grote lijn is gezegd wat Terco doet.

Wie kan bij Terco terecht ?

Zowel particulier als ondernemer en zowel kleine als grote projecten kunnen bij Terco terecht.
Uit onze ervaring kunnen we wel besluiten dat het merendeels van onze klanten particulieren zijn, dit doordat bijna elk project uniek is en dus niet in de massamarketing terecht komt.
Wij hebben al reeds samengewerkt met ondernemers om een project te realiseren maar zelfs dan komen we telkens terug op een uniek project waarbij de oorspronkelijke klant centraal staat.
Terco is niet "een" partner in overkappingen maar uw partner in overkappingen.
Wij kunnen gerust zeggen dat wij hier onderscheid kunnen in maken en ook effectief doen.
Het succes in onderscheid kunnen maken zit in de motivatie van het team en het vertrouwen van de klant.
Onze slogan is, wij realiseren uw idee en als wij uw idee mogen realiseren dan zijn wij uw partner !

Wat zijn de troeven van Terco ?

Terco werkt op maat van de klant en dus volledig in tegenstelling met de doe-het-zelf zaken of andere ondernemingen die hetzelfde product aanbieden.
Prijzen vergelijken is in deze tijd niet moeilijk en wil een klant voor de goedkoopste oplossing gaan dan komen ze automatisch terecht in de massamarketing waar kwaliteit, vakmanschap en service ver te vinden zijn.
De troeven van Terco zijn zonder twijfel een mix van factoren maar samengevat is het, de juiste man op de juiste plaats met het juiste product, dit is waar de klant nood aan heeft en dit is waar wij sterk in zijn.
Extra grote overkappingen is 1 van onze specialiteiten, de letters XL gebruiken we vaak en kunnen we opsplitsen in 3 factoren.
Ten eerste kan Terco letterlijk extra grote overkappingen plaatsen, er zijn nagenoeg geen beperkingen.
Op de tweede plaats komt de overspanning tussen twee steunpalen, wij kunnen nu al gaan tot 7000 mm overspanning, afhankelijk van de diepte en dit door een extra gootversterking te plaatsen.
Ten derde staat XL voor de omvang van het project, het geheel waar de klant om vraagt categoriseren wij steeds als XL, verduidelijkt is elke klant een XL klant met een XL project en verdient een XL service !

Hoe lang bestaat Terco ?

De naam Terco bestaat van begin 2014, maar vergis u niet, de ervaring is er ondertussen al 40 jaar !
Terco+ is een vertakking van Bemaco, een zaak die al jaren met succes meegaat en de ervaring heeft ons geleerd dat klanten nood hebben aan specialisatie, daarom heeft Bemaco bvba de focus en de visie van Outdoor Living Solutions vertakt naar Terco+

Waarom besloten jullie om Terco te openen ?

Terco bekijkt het zo, de klant heeft een idee, een project waar ze al een tijdje over dromen, dat idee staat voor ons centraal en als wij dit
voor de klant mogen realiseren geeft dit extra motivatie aan de ondernemingschap.
Het is dankzij de klant dat wij besloten om al wat rond Outdoor Living Solutions draait in 1 richting te sturen en daaruit is onze zaak Terco ontstaan.
Elk project dat Terco realiseert is uniek, dit komt doordat vele van onze klanten niet op een ander hadden gevonden waar zij naar op zoek waren.
Dit is begrijpelijk want een custom made project vraagt naar veel inzet en heeft de juiste vakmannen nodig, deze combinatie is zeer moeilijk te vinden op onze markt juist omdat het geheel moet in elkaar passen.
Om zich te specialiseren in custom made projecten moeten de juiste mensen elkaar ontmoeten en de handen in elkaar slaan, dit is niet voor elke onderneming weggelegd maar Terco kan het !

Wat zijn de toekomstplannen van Terco ?

Vooral blijven innoveren, dit zowel met het product als met de offline- en online marketing.
Nog meer focussen op wat de noden zijn van de klant en die realiseren.
De standvastigheid van de onderneming garanderen aan zowel medewerkers als klanten.
Doorgaan met het zoeken van medewerkers die volledig mee zijn met de visie van Terco.
Onze identiteit verder uitbreiden zodat elke nieuwe klant met een gerust gevoel hun project in onze handen kan overlaten.
De online marketing verder uitbreiden zodat we volledig mee zijn met deze tijd en de tijd die gaat komen.
We kunnen zo nog een tijdje doorgaan met de toekomstplannen van Terco maar laten we het hier maar even bij houden, tenslotte is het belangrijk om concrete plannen te hebben maar nog belangrijker is ze uit te voeren !

Waarom voor een kiezen ?

check

Eigen fabrikaat

Geen tussenpersonencheck
Snelle levertermijnencheck
Modulair ontwerpencheck

Steeds maatwerk

40 jaar ervaringcheck
Meer mogelijkhedencheck
Unieke projectencheck

check

Topkwaliteit

Europese leverancierscheck
Betrouwbare productencheck
Duurzame poedercoatingcheck

check

Dienst na verkoop

Bijkomende productencheck
Herstellingencheck
Adviescheck