Terco overkappingen en terraswanden

1) Zomer-actie met gratis led verlichting op een Genius overkapping !
2) NIEUW OPTIPLUS lamellendak van 5M x 4M voor maar 9950 € !

Genius glazen schuifwand eigen fabrikaat

Glazen schuifwanden voor buiten - (terras)overkappingen - poolhouses

Duurzame glazen schuifwand op maat gemaakt

De volglazen ( enkel 10 mm dik gehard veiligheidsglas ) glazen schuifwand overtuigt door duurzaamheid, design en op maat gemaakt.
De geharde panelen van deze schuifwand dragen op de onder-rail ( afb. onder-rail ) en worden begeleid in de boven-rail.
De glazen panelen schuiven netjes achter elkaar als u de wand openschuift zodat u kan genieten van een maximale opening.
Deze glazen schuifwand heeft geen aluminium profielen rondom het glas, enkel onderaan het paneel hangt een aluminium klemprofiel waar de wieltjes en slotjes aan bevestigd zijn.
Als bescherming tegen regen, wind, stof en insecten is deze glazen schuifwand vooral van nut bij de beglazing van (terras)overkappingen of poulhouses.

Een glazen schuifwand met talrijke mogelijkheden

De glazen schuifwand is voorzien van enkelvoudig gehard veiligheidsglas met een glasdikte van 10 mm, de glaspanelen kunnen naar links en/of naar rechts geschoven worden.
De schuifwand is standaard voorzien van een komgreep of handgreep ( afb. kom-handgreep ) aan het deurpaneel als ook een hevelslotje aan de binnenzijde van het deurpaneel.
De gesloten glaspanelen overlappen elkaar met een paar centimeters en dat zorgt voor permanente ventilatie, indien men geen ventilatie wil kunnen de glaspanelen voorzien worden van tochtborstels.
Het vast paneel is voorzien van een poetssluiting en deze dient om het vast paneel los te maken zodat u alle panelen individueel kan poetsen zonder dat de overlappingen in de weg staan.

Glazen schuifwand met robuuste profielen

Deze duurzame glazen schuifwand wordt op maat gemaakt met rails die volledig doorlopen en daardoor zijn er talrijke combinaties mogelijk.
De onderrail kan gedeeltelijk ingevloerd worden zodat de vloer aan de binnenzijde even hoog staat als de bovenkant van de rail, de vloer aan de buitenzijde moet wel wat lager liggen omdat het water dat in de rail komt moet kunnen wegvloeien.
Om ervoor te zorgen dat de glaspanelen soepel over de onderrail schuiven is de onderrail extra robuust gemaakt + heeft elk glaspaneel links en rechts een onderstel met een regelbaar dubbel loopwiel ( afb. wieltjes ).
De robuuste onderrail en de dubbele loopwieltjes zorgen ervoor dat wij tot iets meer dan een meter breed gaan met onze panelen.
Alle panelen worden op maat gemaakt ( tot op de mm ) en dit met nog vele andere elementen zorgen ervoor dat er een duidelijk onderscheid gemaakt wordt tussen de goedkopere glazen schuifwanden en de comfortabele duurzame schuifwanden.

Glazen schuifwand - glaspanelen schuiven achter elkaar
Glaspanelen schuiven achter elkaar
Glazen schuifwand - boven-rail
Boven-rail ( 3, 4 of 5 sporen )
Glazen schuifwand - onder-rail
Onder-rail ( 3, 4 of 5 sporen )
Glazen schuifwand - zij-rail
Zij-rail ( links/rechts )
Glazen schuifwand - tochtborstel
Tochtborstel
Glazen schuifwand - poetssluiting
Poetssluiting ( enkel vast paneel )
Glazen schuifwand - meenemer
Meenemer
Glazen schuifwand - komgreep
Komgreep ( enkel deurpaneel )
Glazen schuifwand - handgreep
Handgreep ( enkel deurpaneel )
Glazen schuifwand - hevelslotje
Hevelslotje ( enkel deurpaneel )
Glazen schuifwand - wieltjes
Onderstel / wieltjes ( 2 x 2 per paneel )

Specificaties glazen schuifwand

Op maat gemaakt.Glazen schuifwanden voor buiten - (terras)overkappingen
Glazen schuifwand voor terras en tuin.Glazen schuifwanden voor buiten - (terras)overkappingen
Glaspanelen zonder profielen rond de vleugels.Glazen schuifwanden voor buiten - (terras)overkappingen
Bescherming tegen regen, wind, stof en insecten.Glazen schuifwanden voor buiten - (terras)overkappingen
10 mm dik gehard veiligheidsglas.Glazen schuifwanden voor buiten - (terras)overkappingen
Automatisch meeneem-systeem.Glazen schuifwanden voor buiten - (terras)overkappingen
Handgreep of komgreep en haaksluitingen.Glazen schuifwanden voor buiten - (terras)overkappingen
Profielen in alle Ral-kleuren en structuren ( ook metallic ).Glazen schuifwanden voor buiten - (terras)overkappingen
Diverse combinaties.Glazen schuifwanden voor buiten - (terras)overkappingen
Maximale breedte : 8000 mm.Glazen schuifwanden voor buiten - (terras)overkappingen
Maximale hoogte panelen : 2600 mm.Glazen schuifwanden voor buiten - (terras)overkappingen
Optie tochtborstels.
Plaatsing onder een Terco overkapping ( elke klant ) of indien niet onder een Terco overkapping moet het binnen een straal van circa 25 KM geplaatst worden ( gerekend vanuit 2490 Balen ).Glazen schuifwanden voor buiten - (terras)overkappingen


Enkele interessante doorverwijzingen

De glazen schuifwand heeft 1 type beschikbaar, volg de offerte link :

Werkt u liever met een ander soort wand dan kan dit ook, volg de terraswanden link :

Enkele gerelateerde artikels en foto's van glazen schuifwanden

Niet-thermisch onderbroken ( niet geisoleerd ) aluminium terrasoverkapping

Dilsen-Stokkem ( Limburg ) : Polycarbonaat terrasoverkapping

Project te Dilsen-Stokkem ( Limburg )

Deze klant heeft gekozen voor een terrasoverkapping dat geheel kan afgesloten worden en indien dit mogelijk is noemen wij het een niet-thermisch onderbroken veranda, de materialen zijn niet geisoleerd maar wel wind- en waterdicht. Dit concept is bedoeld om de overkapping af en toe op te warmen indien het nodig is maar geen constante temperatuur heeft zoals een leefveranda. Een niet-thermisch onderbroken veranda is een stuk beter in prijs dan een leefveranda en nog een groot voordeel is dat men de overkapping zo goed als geheel kan openen zodat men het gevoel krijgt echt buiten te genieten. Met dank aan deze eigenaars voor de toegestuurde foto's en voor het mooi aankleden van dit project ! ( Project te Dilsen-Stokkem - Terrasoverkapping met polycarbonaat - Glazen schuifwanden - Vaste wand met borstwering )

Terrasoverkapping plaatsen voor dat er een nieuwe terrasvloer wordt gelegd

Vilvoorde ( Vlaams-Brabant ) : Glazen terrasoverkapping

Project te Vilvoorde ( Vlaams-Brabant )

Een terrasoverkapping plaatsen voordat er een nieuwe terrasvloer wordt gelegd, met wat vakmanschap kan het ! Dankzij de opgestuurde foto's van deze trotse eigenaars kunnen wij aantonen dat een nieuwe terrasvloer leggen na het plaatsen van een terrasoverkapping voordelen bied. Zo kan de waterafvoer ondergronds verborgen worden en de rails van de glazen schuifwanden gedeeltelijk in de terrasvloer ingewerkt worden. Vele klanten vragen welk het beste is, een nieuwe terrasvloer voor of na het plaatsen van een terrasoverkapping, wel ons antwoord hierop is met wat vakmanschap en goede afspraken kan beide. Tevens hebben deze eigenaars gekozen voor een totaalconcept, een klimaat gecontroleerde glazen tuinkamer die door de zon in het voor- en najaar extra warmte kan opleveren. In de warme maanden kunnen de glazen wanden geheel opengezet worden en een onderdakzonwering kan indien nodig de zon tegenhouden. Weer een geslaagd project en een goed gekozen duurzame investering ! ( Project te Vilvoorde - Glazen terrasoverkapping - Elektrische onderdakzonwering - Glazen schuifwanden )

Een niet-thermisch onderbroken terrasoverkapping met glazen schuifwanden

Balen ( Antwerpen ) : Glazen terrasoverkapping

Project te Balen ( Antwerpen )

Het Exclusive model bestaat effectief uit aluminium veranda profielen, alleen zijn deze niet-thermisch onderbroken, het zou wel kunnen maar dit is uiteraard niet onze bedoeling. De meeste veranda's bestaan uit pvc of hout, gewoonweg omdat aluminium veel duurder is dan pvc en hout. Het voordeel van een aluminium veranda is dat met aluminium profielen veel strakker kan gewerkt worden, de naden en hoeken zijn veel beter afgewerkt en er kan gekozen worden in een kleur en structuur naar keuze. Nog een groot voordeel is dat aluminium vele onderhoudsvriendelijker is, kies dan wel geen profiel in glansgraad, kies voor een matte structuur. Er bestaat veel onduidelijkheid over wat een veranda op het heden nu is en hoe moeten de eigenaars nu hun project naar voor brengen ? Overkapping, terrasoverkapping, veranda, pergola of een afdak ? Wij maken het voor u duidelijk in 1 enkele zin zodat u de juiste benaming heeft voor uw project. Een overkapping is de veralgemeende benaming en altijd juist maar het is beter om specifieker te zijn, een overkapping op een terras is een terrasoverkapping, een pergola is een oude benaming voor er sprake was over terrasoverkappingen, een afdak is een overkapping zonder terras en een veranda is een thermisch onderbroken overkapping die deel uitmaakt van de leefruimte en dus volledig geisoleerd. De eigenaars van dit project kunnen dus kiezen uit een " glazen terrasoverkapping " of een " niet-thermisch onderbroken veranda " omdat de profielen echte veranda profielen zijn en al het glas dat gebruikt is, is niet-geisoleerd veiligheidsglas ( de vaste wand, schuifwanden en dakbedekking ). ( Project te Balen - Glazen terrasoverkapping - Glazen schuifwanden - Onderdakzonwering - Vaste glazen wand - Infra-rood heaters )

Exclusive terrasoverkapping volledig in veiligheidsglas, een geslaagd project

Vosselaar ( Antwerpen ) : Glazen terrasoverkapping

Project te Vosselaar ( Antwerpen )

Een perfect voorbeeld voor waar Terco voor staat, wij realiseren uw idee ! Terco werkt op maat van de klant, dit wil niet zeggen dat we enkel komen opmeten en zorgen dat alles nauwkeurig past. Het idee rond dit project is geheel van de eigenaar, een halve overkapping met vaste glazen wanden en de andere helft met glazen schuifwanden. Al het glas bestaat uit veiligheidsglas, de vaste wanden en dakbedekking uit gelaagd glas, de schuifwanden uit gehard glas. De gehele overkapping bestaat uit aluminium en glas, dit heeft als resultaat dat er enorm veel warmte wordt geproduceerd en dit was juist de bedoeling. Met een Noordertuin is het ideaal, zoals bij deze eigenaar, met een Zuidertuin moet er met zonweringen worden gewerkt en zijn er andere alternatieven. Dankzij het idee van de klant hebben wij deze ideale terrasoverkapping voor Noordertuinen mogen realiseren, waarvoor dank ! ( Project te Vosselaar - Glazen terrasoverkapping - Glazen schuifwanden - Glazen vaste wanden )

Terrasoverkappingen

Vrijstaande overkappingen

Zon- en windschermen

Terraswanden

Duurzame investeringsgarantie in terrasoverkappingen
Duurzame productenDuurzame investeringsgarantie in terrasoverkappingen
Europese leveranciersDuurzame investeringsgarantie in terrasoverkappingen
Altijd maatwerkDuurzame investeringsgarantie in terrasoverkappingen
Professionele plaatsingDuurzame investeringsgarantie in terrasoverkappingen
Lange termijn investeringDuurzame investeringsgarantie in terrasoverkappingen
Over Terco | Overkapping kopen | Overzicht website
Terco.be © 2023 | Privacybeleid | Contact | Webbeheer : Terco |