Lamellen (terras)overkapping - lamellendak

Genius overkapping eigen fabrikaatGenius lamellendak ( eigen fabrikaat ), een lamellen(terras)overkapping voor particulier of horeca.
Buiten een strak en minimalistisch design valt het horizontale dak met lamellen meteen op bij deze lamellendaken.
Het is de overkapping voor exclusiviteit omdat het sterke en duurzame ontwerp met stalen versterkingen geen overkapping is die in de massamarketing terechtkomt.
Dit lamellendak past zowel bij moderne als klassieke gebouwen en is verkrijgbaar in kleur en structuur naar keuze.
Het Genius lamellendak is ideaal als u een overkapping zoekt dat sterk, duurzaam, exclusief en een eye-catcher is !
Dit product kort samengevat :

Tessenderlo ( Limburg ) : Lamellendak - lamellen overkapping

Speciale afdichtingen ( eigen aan dit model ) zorgen voor een extra waterslot zodat het gehele lamellendak waterdicht is.
Een dakgoot volledig rondom het lamellendak zorgt ervoor dat het hemelwater wordt afgevoerd naar 1 van de steunpalen die inwendig versterkt zijn met roestvrij stalen verbindingen.

Genius lamellendak

Op maat gemaakt.Lamellen (terras)overkapping - lamellendak
Overkapping voor terras.Lamellen (terras)overkapping - lamellendak
Vaste ( voor aanbouw ) of vrijstaande overkapping.Lamellen (terras)overkapping - lamellendak
Waterdicht.Lamellen (terras)overkapping - lamellendak
Niet-thermisch onderbroken aluminium profielen.Lamellen (terras)overkapping - lamellendak
Elektrisch bediend via afstandsbediening.Lamellen (terras)overkapping - lamellendak
Genius lamellendak : steunpalen 125 mm x 125 mm en frame 220 mm x 125 mm ( max. van 1 veld : 7135 mm x 4000 mm ).Lamellen (terras)overkapping - lamellendak
Koppeling van meerdere velden zijn mogelijk.Lamellen (terras)overkapping - lamellendak
Ingewerkte goot + verborgen waterafvoeren.Lamellen (terras)overkapping - lamellendak
Standaard in alle RAL-kleuren / structuur naar keuze ( ook metallic ).Lamellen (terras)overkapping - lamellendak
Verborgen bevestigingen.Lamellen (terras)overkapping - lamellendak
Optie : led verlichting ( led strips of led spots ).Lamellen (terras)overkapping - lamellendak
Optie : terraswanden ( vaste wanden / screens / schuifwanden / lamellenwanden ).Lamellen (terras)overkapping - lamellendak
Optie : terrasverwarming ( keramisch of infra-rood ).Lamellen (terras)overkapping - lamellendak
Staat in onze toonzaal ter beschikking.

Offerte Genius overkapping ®
met lamellen aanvragen >>
Prijzen lamellendak >>
Alle overkapping modellen >>

Enkele gerelateerde artikels en realisaties van lamellendaken

Premium Compact lamellendak, strak, subtiel en nu al zeer populair !

Project te Beringen ( Limburg )

Het nieuwe Premium Compact lamellendak zit nog maar 2 maanden in ons gamma en is nu al zeer populair ! Het Premium Compact lamellendak heeft iets subtielere profielen dan het Premium lamellendak maar is kwalitatief hetzelfde. Zodra de klant een lamellendak nodig heeft met afmetingen binnen de 5000 mm x 3600 mm ( 1 veld ) dan bieden wij automatisch het Compact model aan. Het andere model ( Premium lamellendak ) kan gaan met 1 veld tot 6200 mm x 4200 mm en heeft daardoor iets grotere profielen nodig. Met 2 modellen ( beide kunnen in Duplex uitvoering en koppeling van meerdere velden ) zijn er meer mogelijkheden voor de klant om een mooi lamellendak project te realiseren. Bij deze klant is zojuist het eerste Premium Compact model geplaatst en nu al wilt de klant uitbreiden met een screen. Dit is mogelijk bij Terco, al onze terraswanden kunnen nadien bijaangebouwd worden, met dit concept en werkwijze bieden wij de tijd en comfort aan de klant om hun droomproject ongehaast uit te breiden. Met dank aan deze klant voor de foto's van het nieuwe Premium Compact lamellendak model ! ( Project te Beringen - Premium Compact lamellendak - Infra-rood terrasverwarmers )

Lamellen overkapping past zowel bij moderne als bij klassieke gebouwen

Project te Balen ( Antwerpen )

Dankzij deze eigenaar kan Terco laten zien dat een lamellen overkapping zowel bij moderne als bij klassieke gebouwen past. Voor dit project was het taboe dat een lamellen overkapping perfect bij klassiek aansluit en bij deze is weer bewezen dat het bepalen van welk model overkapping, al dan niet past, grotendeels aan de keuze van de aankleding, kleur en structuur ligt. Dat wil zeggen dat de smaak van de klant zeer bepalend is om een succesvol project te realiseren. Terco helpt waar we kunnen met adviseren en het gebeurd soms dat we rechtuit zeggen dat sommige ideeen niet estetisch verantwoord zijn. Het is de bedoeling voor zowel de klant als voor Terco om mooie succesvolle projecten te realiseren en niemand heeft er baat bij dat er blindelings uitgevoerd wordt. Een goed project is een duurzaam project, dat wil zeggen dat er dan ook eerst goed moet over nagedacht worden welke materialen, kleuren en structuren er nodig zijn om de basis te leggen voor een mooie overkapping. Daarna volgt er de montage, afwerking en eventuele naservice met als kers op de taart de aankleding rond en onder de overkapping. Overkappingen zijn geen hype, het is een blijvende trend en een zeer goede investering om langer en intenser buiten te leven. Maak een vakantiesfeer op uw eigen domein waar u steeds kan op rekenen, dag en nacht, dat was de intensie van deze eigenaar en het is dan ook perfect uitgevoerd !

Super hoog Premium lamellendak project met een mega elektrische screen !

Project te Mol ( Antwerpen )

Het idee, maatwerk en de juiste producten waren bij dit project troef. Het grootste lamellendak van de twee is bijna 4 meter hoog en dat kan al tellen, vooral als er elektrische screens aan te pas komen. Het Terco Premium lamellendak is het robuuste lamellendak dat er op de markt is en dit was voor deze klant niet onbelangrijk. Deze klant heeft gekozen voor de multifunctionaliteit die een lamellendak te bieden heeft en bewijst nogmaals dat een lamellendak past bij elke bouwstijl. Een mooi project op een mooie locatie, zeer geslaagd en dank aan deze eigenaars voor de mooie foto's ! ( Project te Mol - Dubbel Premium lamellendak - Elektrische screens )

Een multifunctioneel robuust lamellendak met individueel bediende led strips

Project te Tessenderlo ( Limburg )

Het multifuctioneel Premium lamellendak van 2016 is nu al een topper ! De robuustheid zit hem in de inwendige stalen versterkingen, de breedte van de profielen en de dikte van het aluminium, niet direct iets waar een klant het eerst aan denkt maar wel zeer belangrijk ! Er zijn lichtere uitvoeringen op onze markt beschikbaar maar ons Premium lamellendak heeft veruit de zwaarste uitvoering, aluminium is tegenwoordig een zeer duur product en het totaal gewicht heeft dus veel invloed op de prijs. Een lamellendak is een multifunctionele overkapping zoals volop genieten van de zon of juist beschermen tegen de zon en de lamellen in een bepaalde graad zetten kan zelfs voor ventilatie zorgen. Deze eigenaars gingen nog een stapje verder en vroegen of de led strips individueel konden worden bediend, standaard zijn deze dus gewoon allen tegelijk te bedienen ( aan/uit/dimmen ) maar wij gingen op onderzoek en met succes. Dit lamellendak heeft 3 led strips waarvan nu ofwel de 2 buitenste aan/uit/dimmen, ofwel de middelste aan/uit/dimt, ofwel allen tegelijk aan/uit/dimmen. Dankzij deze eigenaars en wat onderzoek kan Terco nu ( indien ernaar word gevraagd ) ervoor zorgen dat de led strips individueel kunnen worden bediend ! ( Project te Tessenderlo - Premium lamellendak - Elektrische screens - Individueel bediende led strips )

Premium lamellen overkapping voor een vrijstaande of een aanbouw situatie

Project te Geel ( Antwerpen )

Het nieuwe model Premium lamellendak in vrijstaande uitvoering tegen de gevel geplaatst ! Er zijn 2 uitvoeringen in het nieuwe model, 1 voor vrijstaand en 1 voor aanbouw. Het verschil is echter zeer klein maar toch zichtbaar waar het frame en de steunpalen elkaar ontmoeten, dit is te danken aan het soort inwendige stalen versterking dat moet gebruikt worden. In onze toonzaal hebben wij de aanbouw uitvoering beschikbaar en tot op het heden is het voor ons zeer moeilijk geweest om het verschil aan te tonen tussen de aanbouw en de vrijstaande uitvoering. Dankzij fam. B uit Geel, de trotse eigenaars van het eerste Premium lamellendak in vrijstaande uitvoering zijn de eindeloze gesprekken en gebaren om het verschil aan te tonen voorgoed opgeborgen. De eigenaars hebben er geen seconde moeten over nadenken om ons te behelpen met wat foto's van hun project en ze hebben die dan ook onmiddellijk naar ons toegestuurd, zelfs al is hun project nog niet volledig aangekleed. Wat een gebaar van vriendelijkheid en een speciale dank hiervoor namens Terco, de talrijke klanten die reeds het nieuwe model hebben besteld en uiteraard onze toekomste bezoekers ! ( Project te Geel - Premium lamellendak - Vrijstaand tegen gevel - Dimbare led strips )

Een lamellen terrasoverkapping naast een klassieke veranda geplaatst

Project te Arendonk ( Antwerpen )

Past een lamellen terrasoverkapping naast een klassieke veranda, dat is vast en zeker een vraag waar vele een antwoord op zoeken. Door de hulp van deze eigenaars kunnen wij aantonen dat het kan ! Het belangrijkste hierbij is de aankleding van het project, dit heeft de klant geheel zelf in handen en is bij deze realisatie zeer goed gelukt. Zowel de lamellen terrasoverkapping als de opale glazen vaste wand is strak, toch heeft de klant een perfecte combinatie gevonden om deze aan te sluiten bij een klassieke veranda. Nog een belangrijk element bij dit project is de kleur van de overkapping, deze was geen simpele beslissing voor de eigenaars, het was kiezen tussen een lichte kleur, een donkere kleur of dezelfde kleur als de veranda. Een lichte kleur heeft iets meer onderhoud nodig dan een donkere kleur, dat is logisch en een lichte kleur vergroot de ruimte terwijl een donkere kleur de ruimte verkleint. Een overkapping hoeft niet direct dezelfde kleur te hebben als een veranda of ramen en deuren in de naaste omgeving, een overkapping mag best een totaal andere kleur hebben zolang beide kleuren perfect bij elkaar passen. De klant heeft hierbij de juiste keuze genomen en omdat een donkere kleur de overkapping verkleint was dit zeker geen optie, een lichte kleur zou dan niet dadelijk een mooi contrast geven tussen overkapping en bestaande veranda dus is het dezelfde kleur geworden als de veranda met een mooi resultaat ! ( Project te Arendonk - Lamellendak - Vaste wand )

Een uniek modern horeca project met lamellen overkapping in Zandhoven

Project te Zandhoven ( Antwerpen )

Een lamellen overkapping van 14 meter op 11 meter, een horeca project dat gezien mag worden ! De tuinaanleg wordt gerealiseerd door Ludo Dierckx, een zeer bekende tuinarchitect die staat voor perfectie en originaliteit. Dit uniek project is toegankelijk voor iedereen, meer info over dit sfeervolle restaurant ( De Engel te Zandhoven ) vind u op hun website. ( Project te Zandhoven - Lamellen overkapping - Glazen schuifwanden - Glazen vaste wanden - Keramische heatstrips )
Terrasoverkappingen

 • Genius terrasoverkapping®
  met glas
 • Genius terrasoverkapping®
  met lamellen
 • Exclusive glazen terrasoverkapping
 • Exclusive polycarbonaat terrasoverkapping
 • Trendy polycarbonaat terrasoverkapping
 • Xtesa uitschuifbaar doek terrasoverkapping
 • Vrijstaande overkappingen

 • Horizontale overkappingen
 • Genius overkapping® met glas
 • Genius overkapping® met lamellen
 • Zon- en windschermen

 • Zonweringen
 • Elektrische verticale Lockscreen
 • Elektrische horizontale Optistretch ( onderdak-zonwering )
 • Terraswanden

 • Glazen wanden
 • Glazen schuifwand S1
 • Alux vaste wand
  ( glas - aluminium - polycarbonaat )
 • Duurzame investeringsgarantie in terrasoverkappingen
  Duurzame productenDuurzame investeringsgarantie in terrasoverkappingen
  Europese leveranciersDuurzame investeringsgarantie in terrasoverkappingen
  Altijd maatwerkDuurzame investeringsgarantie in terrasoverkappingen
  Professionele plaatsingDuurzame investeringsgarantie in terrasoverkappingen
  Lange termijn investeringDuurzame investeringsgarantie in terrasoverkappingen
  Over Terco | Overkapping kopen | Overzicht website
  Terco.be © 2020 | Privacybeleid | Contact | Webbeheer : Terco |