Terco overkappingen en terraswanden

Glasschuifwand S1 - duurzame glazen schuifwand op maat gemaakt

De volglazen glasschuifwand S1 overtuigt door duurzaamheid, design en op maat gemaakt.
De geharde panelen van deze schuifwand dragen op de onder-rail en worden begeleid in het bovenprofiel, deze glazen schuifwand heeft geen aluminium profielen rond het glas.
Als bescherming tegen regen, wind, stof en insecten is deze glazen schuifwand vooral van nut bij de beglazing van terrasoverkappingen, tuinhuizen, poolhouses, balkons of gewoon als scheidingswand binnenshuis.
Dit product kort samengevat :

De glazen schuifwand S1 is voorzien van enkelvoudig gehard veiligheidsglas met een glasdikte van 10 mm die naar links en/of naar rechts kunnen geschoven worden.

Standaard zit er op elke glaswand een haaksluiting maar diverse opties van sluitingen kunnen ervoor zorgen dat deze glazen schuifwand goed afsluitbaar is, zowel langs de binnenzijde als langs de buitenzijde.

Deze duurzame glasschuifwand S1 wordt op maat gemaakt met doorlopende rails, daardoor zijn talrijke combinaties mogelijk en is een duurzame investering met maximaal comfort !
Glazen schuifwand S1

 • Op maat gemaakt.
 • Weerbestendige glazen schuifwand.
 • Panelen zonder profielen rond de panelen.
 • Bescherming tegen regen, wind en stof.
 • 10 mm dik gehard veiligheidsglas.
 • Automatisch meeneem-systeem.
 • Handgreep en haaksluiting.
 • Vleugeldichtingen.
 • Profielen in alle Ral-kleuren en structuren.
 • Diverse varianten en combinaties.
 • Maximale breedte : onbeperkt.
 • Maximale hoogte panelen : 2600 mm.
 • Enkel onder een Terco overkapping
Offerte glazen schuifwand aanvragenOnline offerte voor glazen schuifwanden
Ander glazen schuifwand model ( S1+ )Glazen schuifwanden voor buiten - terras - overkappingen
Alle terraswanden modellenWanden voor binnen en buiten - (terras) overkappingen en onderbouw

Enkele gerelateerde artikels en realisaties van glazen schuifwanden

Glazen schuifwanden verdoken in muren van poolhouse

Project te Olen ( Antwerpen )

Een knap staaltje vakmanschap van de eigenaars en iedereen die aan dit project heeft deelgenomen. Millimeterwerk en een goede samenwerking met zowel de eigenaars, als de metser, vloerder en onze techniekers was bij deze realisatie zeer belangrijk. Bij het plaatsen van glazen schuifwanden komt sowieso al veel bij kijken zoals het maatwerk, de 4 zijden moeten waterpas staan, de onder-rails hebben een goede fundering nodig etc. Deze terecht trotse eigenaars gingen nog een stapje verder en zorgden ervoor dat de glazen schuifwanden in de muren van het poolhouse konden geschoven worden zodat de vrije doorgang optimaal zou zijn. Bedankt aan iedereen die aan dit mooi en toch vrij uitzonderlijk project hebben deelgenomen ! ( Project te Olen - Glazen schuifwanden - Verdoken in muren )

Terrasoverkapping project plaatsen voordat er een nieuwe terrasvloer wordt gelegd

Project te Vilvoorde ( Vlaams-Brabant )

Een terrasoverkapping plaatsen voordat er een nieuwe terrasvloer wordt gelegd, met wat vakmanschap kan het ! Dankzij de opgestuurde foto's van deze trotse eigenaars kunnen wij aantonen dat een nieuwe terrasvloer leggen na het plaatsen van een terrasoverkapping voordelen bied. Zo kan de waterafvoer ondergronds verborgen worden en rails van de schuifwanden gedeeltelijk in de terrasvloer ingewerkt worden. Vele klanten vragen welk het beste is, een nieuwe terrasvloer voor of na het plaatsen van een terrasoverkapping, wel ons antwoord hierop is, met wat vakmanschap en afspraken kan beide. Tevens hebben deze eigenaars gekozen voor een totaalconcept, een klimaat gecontroleerde glazen tuinkamer die door de zon in het voor- en najaar extra warmte kan opleveren. In de warme maanden kunnen de glazen wanden geheel opengezet worden en een onderdakzonwering kan indien nodig de zon tegenhouden. Weer een geslaagd project en een goed gekozen duurzame investering ! ( Project te Vilvoorde - Glazen terrasoverkapping - Elektrische onderdakzonwering - Glazen schuifwanden )

Niet-thermisch onderbroken ( niet geisoleerd ) aluminium veranda

Project te Dilsen-Stokkem ( Limburg )

Deze klant heeft gekozen voor een terrasoverkapping dat geheel kan afgesloten worden en indien dit mogelijk is noemen wij het een niet-thermisch onderbroken veranda, de materialen zijn niet geisoleerd maar wel wind- en waterdicht. Dit concept is bedoeld om de overkapping af en toe op te warmen indien het nodig is maar geen constante temperatuur heeft zoals een leefveranda. Een niet-thermisch onderbroken veranda is een stuk beter in prijs dan een leefveranda en nog een groot voordeel is dat men de overkapping zo goed als geheel kan openen zodat men het gevoel krijgt echt buiten te genieten. Met dank aan deze eigenaars voor de toegestuurde foto's en voor het mooi aankleden van dit project ! ( Project te Dilsen-Stokkem - Terrasoverkapping met polycarbonaat - Glazen schuifwanden - Vaste wand met borstwering )

Nieuw model duurzame en designvolle glazen schuifwand

Project te Balen ( Antwerpen )

Deze glazen schuifwand is 1 van onze nieuwe producten van 2016 en is nu al een topper ! Deze eigenaar heeft gekozen voor een duurzame oplossing zoals elke klant van Terco doet. Er zijn al verschillende glazen schuifwanden op onze markt die een enorm verschil vertonen van duurzaamheid, design en comfort. Het vergelijken van deze wanden is zoals het vergelijken van auto's, ze hebben allen 4 wielen, een motor en ze rijden, maar ... Onze glazen schuifwanden zijn veruit de beste op onze markt en dit door het 10 mm gehard glas, het automatisch meeneem-systeem, een handgreep, een haakslot, dichtingen tussen de panelen, de vele mogelijkheden van combinaties en de kleur + structuur van profielen naar keuze. Alles zit standaard in deze glazen schuifwand en dit maakt deze wand duurzaam, designvol en omdat men het glas niet met de handen hoeft aan te raken zorgt deze schuifwand voor optimaal comfort ! ( Project te Balen - Glazen schuifwand )

Glazen schuif/vouwwanden en vaste wanden geplaatst voor veelzijdig gebruik

Project te Westerlo ( Antwerpen )

Met wat denk- en meetwerk een veelzijdig en mooi project gerealiseerd ! Deze eigenaars kwamen op het idee om hun overkapping om te toveren tot een terrasoverkapping en carport. Grotendeels zal deze overkapping dienen als een terrasoverkapping maar tijdens de wintermaanden is het een carport, hiervoor waren de glazen vouwwanden een ideaal idee. Elke cm vrije doorgang telde om de auto's comfortable te parkeren en een vouwwand zorgt voor een maximale vrije doorgang. Een mix van glazen schuifwanden, vouwwanden en vaste wanden zorgen ervoor dat dit een zeer geslaagd en mooi project is voor veelzijdig gebruik. Goed gezien van deze eigenaars en hun project mag er wezen ! ( Project te Westerlo - Glazen schuifwanden - Glazen vouwwanden - Glazen vaste wanden )

Een niet-thermisch onderbroken veranda met glazen schuifwanden

Project te Balen ( Antwerpen )

Het Exclusive model bestaat effectief uit aluminium veranda profielen, alleen zijn deze niet-thermisch onderbroken, het zou wel kunnen maar dit is uiteraard niet onze bedoeling. De meeste veranda's bestaan uit pvc of hout, gewoonweg omdat aluminium vele duurder is dan pvc en hout. Het voordeel van een aluminium veranda is dat met aluminium profielen veel strakker kan gewerkt worden, de naden en hoeken zijn veel beter afgewerkt en er kan gekozen worden in een kleur en structuur naar keuze. Nog een groot voordeel is dat aluminium vele onderhoudsvriendelijker is, kies dan wel geen profiel in glansgraad, kies voor een structuur. Er bestaat veel onduidelijkheid over wat een veranda op het heden nu is en hoe moeten de eigenaars nu hun project naar voor brengen ? Overkapping, terrasoverkapping, veranda, pergola of een afdak ? Wij maken het voor u duidelijk in 1 enkele zin zodat u de juiste benaming heeft voor uw project. Een overkapping is de veralgemeende benaming en altijd juist maar het is beter om specifieker te zijn, een overkapping op een terras is een terrasoverkapping, een pergola is een oude benaming voor er sprake was over terrasoverkappingen, een afdak is een overkapping zonder terras en een veranda is een thermisch onderbroken overkapping die deel uitmaakt van de leefruimte en dus volledig geisoleerd. De eigenaars van dit project kunnen dus kiezen uit een " glazen terrasoverkapping " of een " niet-thermisch onderbroken veranda " omdat de profielen echte veranda profielen zijn en al het glas dat gebruikt is, is niet-geisoleerd veiligheidsglas ( de vaste wand, schuifwanden en dakbedekking ). ( Project te Balen - Glazen terrasoverkapping - Glazen schuifwanden - Onderdakzonwering - Vaste glazen wand - Infra-rood heaters )

Exclusive terrasoverkapping volledig in glas, een geslaagd project

Project te Vosselaar ( Antwerpen )

Een perfect voorbeeld voor waar Terco voor staat, wij realiseren uw idee ! Terco werkt op maat van de klant, dit wil niet zeggen dat we enkel komen opmeten en zorgen dat alles nauwkeurig past. Het idee rond dit project is geheel van de eigenaar, een halve overkapping met vaste glazen wanden en de andere helft met glazen schuifwanden. Al het glas bestaat uit veiligheidsglas, de vaste wanden en dakbedekking uit gelaagd glas, de schuifwanden uit gehard glas. De gehele overkapping bestaat uit aluminium en glas, dit heeft als resultaat dat er enorm veel warmte wordt geproduceerd en dit was juist de bedoeling. Met een Noordertuin is het ideaal, zoals bij deze eigenaar, met een Zuidertuin moet er met zonweringen worden gewerkt en zijn er andere alternatieven. Dankzij het idee van de klant hebben wij deze ideale terrasoverkapping voor Noordertuinen mogen realiseren, waarvoor dank ! ( Project te Vosselaar - Glazen terrasoverkapping - Glazen schuifwanden - Glazen vaste wanden )

Een uniek modern horeca project met lamellen overkapping in Zandhoven

Project te Zandhoven ( Antwerpen )

Een lamellen overkapping van 14 meter op 11 meter, een horeca project dat gezien mag worden ! De tuinaanleg wordt gerealiseerd door Ludo Dierckx, een zeer bekende tuinarchitect die staat voor perfectie en originaliteit. Dit uniek project is toegankelijk voor iedereen, meer info over dit sfeervolle restaurant ( De Engel te Zandhoven ) vind u op hun website. ( Project te Zandhoven - Lamellen overkapping - Glazen schuifwanden - Glazen vaste wanden - Keramische heatstrips )

Project te Turnhout ( Antwerpen )

Project te Hove ( Antwerpen )

Project te Glabbeek ( Vlaam-Brabant )

Project te Geel ( Antwerpen )

Project te Heusden-Zolder ( Limburg )

Project te Holsbeek ( Vlaams-Brabant )

Project te Huizingen ( Vlaams-Brabant )

Project te Geel ( Antwerpen )

Project te Langdorp ( Vlaams-Brabant )

Project te Balen ( Antwerpen )

Terrasoverkappingen

 • Exclusive glazen terrasoverkapping
 • Genius glazen terrasoverkapping
 • Premium lamellen terrasoverkapping
 • Exclusive polycarbonaat terrasoverkapping
 • Trendy polycarbonaat terrasoverkapping
 • Xtesa uitschuifbaar doek terrasoverkapping
 • Overkappingen

 • Genius glazen overkapping
 • Premium lamellen overkapping
 • Xtesa uitschuifbaar doek overkapping
 • Genius vrijstaande glazen overkapping
 • Premium vrijstaande lamellen overkapping
 • Rondo carport polycarbonaat overkapping
 • Trendy carport polycarbonaat overkapping
 • Genius horizontale glazen overkapping
 • Premium horizontale lamellen overkapping
 • Zon- en windschermen

 • Elektrische verticale Lockscreen
 • Elektrische horizontale Lockscreen ( onderdak-zonwering )
 • Elektrische horizontale Lockscreen ( bovendak-zonwering )
 • Terraswanden

 • Glazen wanden
 • Glazen schuifwand S1
 • Glazen schuifwand S1+
 • Glazen vouwwand V-serie
 • Alux vaste wand
  ( glas - aluminium - polycarbonaat )
 • Duurzame investeringsgarantie in terrasoverkappingen
  Duurzame productenDuurzame investeringsgarantie in terrasoverkappingen
  Europese leveranciersDuurzame investeringsgarantie in terrasoverkappingen
  Altijd maatwerkDuurzame investeringsgarantie in terrasoverkappingen
  Professionele plaatsingDuurzame investeringsgarantie in terrasoverkappingen
  Lange termijn investeringDuurzame investeringsgarantie in terrasoverkappingen
  Over Terco | Overkapping kopen | Overzicht website
  Terco.be® 2018 © | Alle rechten voorbehouden | Privacybeleid | Contact | Webbeheer : Terco